Αθανάσιος Κουγιουμτζέλης, Technical & Sustainability Manager

O Αθανάσιος Κουγιουμτζέλης είναι Technical & Sustainability Manager στην Trastor. Έχει την ευθύνη του συνόλου των τεχνικών και θεμάτων αειφορίας της εταιρίας. Έχει διαχειριστεί μέχρι σήμερα έργα αξίας δεκάδων εκατομμυρίων και έχει καταφέρει στην επίτευξη της 1ης πράσινης πιστοποίησης στην Ελλάδα LEED Silver σε Κέντρο Διανομής Αποθηκών. Από το 2012 βρισκόταν σε εξωτερική συνεργασία με την Εταιρεία, ενώ το 2016 έγινε πλήρες μέλος της  ομάδας υπό πλήρη απασχόληση.

Πριν αποτελέσει μέλος της Trastor,  είχε εργαστεί για 6 χρόνια ως Τεχνικός Διευθυντής στο Εμπορικό Κέντρο Athens Heart. Κατέχει πάνω από 25 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στη κατασκευή και επίβλεψη μεγάλων έργων όπως ξενοδοχεία, εμπορικά κτίρια, κέντρο διανομής αποθηκών και κατοικιών. Έχει ειδικευτεί στο σχεδιασμό και στη κατασκευή κεντρικών συστημάτων κλιματισμού και έχει εργαστεί στη Klimatair (Daikin), Carrier and Fujitsu.

Κατέχει πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Sussex BEng (Hons) και Μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) σπουδών στη Ψύξη και στο Κλιματισμό από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (UCL).