Σουζάνα Πογιατζή, Μέλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Η κα Σουζάνα Πογιατζή είναι Μέλος Επιτροπής Αποδοχών & Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων της Trastor REIC και Πρόεδρος Επιτροπής Eλέγχου.

Η κα Σουζάνα Πογιατζή είναι η Ανώτερη Εκτελεστική Συνέταιρος της Nexia Poyiadjis στην Κύπρο και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Nexia International – το 7ο μεγαλύτερο δίκτυο ελεγκτικών, φορολογικών, και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ευρώπη. Πριν ενταχθεί στη Nexia Poyiadjis, η καριέρα της κα Πογιατζή ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου εργάστηκε στην Smith & Williamson και Morgan Stanley. Ειδικεύεται στον έλεγχο και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, είναι πιστοποιημένη επαγγελματίας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, και είναι αδειούχα Σύμβουλος Αφερεγγυότητας. Επιπλέον, έχει υπηρετήσει σε διάφορες επαγγελματικές και επιχειρηματικές επιτροπές στην Κύπρο καθώς και διορίστηκε σαν ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Διοικητικού Συμβουλίου σε μια συστημική τράπεζα υπό την εποπτεία της ΕΚΤ.

Η κα Πογιατζή κατέχει πτυχίο νομικής (LLB Law) από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ (ΗΒ), είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών της Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW), και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).