Σουζάνα Πογιατζή, Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου, Μέλος Επιτροπής Αποδοχών & Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων

Η κα Σουζάνα Πογιατζή είναι η Ανώτερη Εκτελεστική Συνέταιρος της Nexia Poyiadjis Ltd στην Κύπρο και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Nexia International – από τα μεγαλύτερα δίκτυα ελεγκτικών, φορολογικών, και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Πριν ενταχθεί στη Nexia Poyiadjis, η καριέρα της κα Πογιατζή ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου εργάστηκε στην Smith & Williamson και Morgan Stanley.

Ειδικεύεται στον έλεγχο και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, και είναι πιστοποιημένη επαγγελματίας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου. Επιπλέον, έχει υπηρετήσει σε διάφορες επαγγελματικές και επιχειρηματικές επιτροπές στην Κύπρο καθώς και διορίστηκε σαν ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Διοικητικού Συμβουλίου σε μια συστημική τράπεζα υπό την εποπτεία της ΕΚΤ.

Η κα Πογιατζή κατέχει πτυχίο νομικής (LLB Law) από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ (ΗΒ), είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών της Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW), μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και είναι αδειούχα Σύμβουλος Αφερεγγυότητας.