Νικόλαος Γάσπαρης, Assistant Portofolio Manager, Διεύθυνση Περιουσίας & Χαρτοφυλακίου

Ο Νικόλαος Γάσπαρης είναι Assistant Portfolio Manager στη Διεύθυνση Περιουσίας & Χαρτοφυλακίου της Εταιρείας. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Trastor τo 2018 και οι κύριες αρμοδιότητες του αφορούν στη διαχείριση του χαρτοφυλακίου της Εταιρείας.

Έχει πάνω από 23 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο του Real Estate στην Ελλάδα, έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντής Ακίνητης Περιουσίας στην Τράπεζας Κύπρου και στην Τράπεζας Πειραιώς. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στους τομείς αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας, οικονομοτεχνικών μελετών και στην εκτιμητική ακινήτων.

Ο Νικόλαος είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) με ειδίκευση στην Τεχνική Γεωλογία και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στις Οικονομικές Επιστήμες (Τραπεζική) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ). Επίσης, είναι Εκτιμητής Ακινήτων μέλος του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος (ΣΕΚΕ) καθώς και μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ) και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ).